Шукати в цьому блозі

середу, 9 березня 2016 р.

Щодо проведення
Всесвітнього тижня грошей
(Global Money Week)

Відповідно до листа державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України від 25.02.2016 №2.1/10-341 «Щодо проведення Всесвітнього тижня грошей (Global Money Week)» та у рамках виконання програми заходів дослідно-експериментальної роботи з впровадження курсу «Фінансова грамотність» (наказ МОН України від 19.07.2012 №828) пропонуємо навчальним закладам області взяти участь у проекті «Всесвітній тиждень грошей», зареєструвавшись на українському сайті проекту www.moneyweek.com.ua.
Найактивніші учасники проекту будуть відзначені координаторами в Україні Global Money Week Асоціацією нової економічної освіти книгою «Як організувати дитячий бізнес-табір чи серію тренінгів». Вона допоможе у плануванні та проведенні факультативних, позашкільних занять з основ фінансової грамотності та підприємництва. Для отримання книги необхідно надати інформацію про проведення занять за відповідним зразком, що знаходиться на сайті проекту.

Детальніше ознайомитись із особливостями проведення Всесвітнього тижня грошей можна дізнатися на сайтах МОНУ та ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»: mon.gov.ua та imzo.gov.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар