Шукати в цьому блозі

середу, 28 серпня 2019 р.

ПРОВЕДЕННЯ СЕРПНЕВОЇ МЕТОДИЧНОЇ СТУДІЇ ДЛЯ МЕТОДИСТІВ З ГЕОГРАФІЇ І ЕКОНОМІКИ








     23 серпня на базі Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти відбулася серпнева методична студія для методистів з географії і економіки на тему «Шкільні курси географії і економіки як простір можливостей: основні підходи, цінності».
Мета заходу: ознайомлення методистів області із сучасними програмами з географії і економіки та вироблення практичних умінь, навичок навчання географії і економіки у закладах загальної середньої освіти.
Зокрема, заступник директора з науково-методичної роботи та міжнародного співробітництва Тернопільського ОКІППО, кандидат географічних наук І. М. Вітенко, окреслив науково-методичні засади викладання курсів географія і економіка та інформував присутніх щодо методичного забезпечення шкільних предметів географії і економіки.
Методист відділу методики навчальних предметів та професійного    розвитку     педагогів     Тернопільського        ОКІППО 
Л. Я. Криховець-Хом’як, на прикладі інтерактивної вправи, ознайомила з методикою реалізації інтерактивного підходу до вивчення тем курсів географії і економіки та зупинилася на основних аспектах викладання курсів у 11-му класі.
Про загальні закономірності географічної оболонки у формі гри «Командний малювальник», знайомилися учасники заходу, яку провела вчителька географії Тернопільської Української гімназії ім. І. Франка Бай О. Б.
Методист, зав. лабораторії науково-дослідного та навчально-методичного забезпечення дисциплін еколого-природничого спрямування Тернопільського ОКІППО Д. С. Яценко зупинилася на можливостях співпраці у проектній діяльності лабораторії із закладами загальної середньої освіти області.
Спільно всі учасники заходу визначили пріоритети щодо співпраці і планування роботи на 2019-2020 навчальний рік.


Немає коментарів:

Дописати коментар