Шукати в цьому блозі

вівторок, 11 травня 2021 р.

онлайн-фестиваль учнівських проєктів «КУПУЙ НАШЕ - КУПУЙ УКРАЇНСЬКЕ»

 


На виконання листа Тернопільської обласної державної адміністрації від 23.05.2019 №05-2818/26 «Щодо Експортної стратегії України» у 2019-2020, із метою поширення інформації серед молоді про ефективне виробниче підприємництво Тернопільської області й популяризації якісної вітчизняної продукції, інформуємо, що 19 травня 2021 року, відповідно до плану роботи Тернопільського ОКІППО, відбудеться онлайн-фестиваль учнівських проєктів «Купуй наше  ‑ купуй українське».

Фестиваль проводиться Тернопільським обласним комунальним інститутом післядипломної педагогічної освіти спільно з кафедрою підприємництва і торгівлі Західноукраїнського національного класичного університету.

Завданням фестивалю є: сприяння розвитку учнівської проєктної діяльності, досвіду громадянських дій спрямованих на формування в молоді активної життєвої позиції, виховання в учнів любові до рідного краю; пошук нових форм і методів формування в учнів навичок лідерства та підприємництва через популяризацію інформації про ефективне виробниче підприємництво у місцевих громадах Тернопільської області.

На першому етапі підготовки участі у фестивалі учні, під керівництвом педагога, збирають та систематизують інформацію про успішні практики підприємництва на рівні своєї ОТГ та в обов’язковій формі, по кожному підприємству окремо, заповнюють онлайн-анкету «ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ. ПАСПОРТ ПІДПРИЄМСТВА» (покликання: https://forms.gle/Mx1vUYQRT8Wzwoij8).

На другому етапі роботи учні готують виступ-презентацію проєкту (слайд-шоу, відеоролик, постер тощо) та у довільній формі презентують свої результати діяльності на фестивалі (регламент виступу-презентації учнівських команд на фестивалі до 5-ти хв.)

Захід відбуватиметься онлайн на платформі сервісу Google Meet. Обов’язкова попередня реєстрація учасників за покликанням:

https://forms.gle/uG289EB1YP2aDn2a6

До початку роботи, на електронні адреси, вказані учасниками під час реєстрації, буде надіслано покликання для приєднання до онлайн-заходу.

Початок роботи об 11 год 00 хв.

Просимо сприяти участі у заході вчителів географії та економіки та учнів закладів загальної середньої освіти області.

Немає коментарів:

Дописати коментар