Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 12 березня 2021 р.

ПРОВЕДЕННЯ ЦИКЛУ ПРОСВІТНИЦЬКИХ ЗАХОДІВ GLOBAL MONEY WEEK У 2021 РОЦІ

 


ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ ЦИКЛУ ПРОСВІТНИЦЬКИХ ЗАХОДІВ

GLOBAL MONEY WEEK У 2021 РОЦІ

 Із 15 по 21 березня 2021 року Україна увосьме приєднається до міжнародної ініціативи Global Money Week, у рамках якої у різних країнах світу відбудуться заходи для дітей та молоді з метою підвищення рівня фінансової грамотності.

Міністерство освіти і науки України за ініціативи Національного банку України пропонує закладам загальної середньої освіти взяти участь у проекті Всесвітній тиждень грошей з 15 по 21 березня 2021 року.

«Бережіть себе, бережіть свої гроші!» – офіційна тема Global Money Week у 2021 році. Використовуйте дану тему, плануючи просвітницькі заходи. Вона наголошує на важливості збереження здоров’я та фінансової стійкості населення в умовах сьогодення. Для підкреслення актуальності даної теми, у постах в соцмережах додавайте спеціальний хештег #TakeCareOfYourMoney.

Учасники Global Money Week можуть проводити заходи з фінансової обізнаності для дітей та молоді самостійно, на базі свого навчального закладу.

Також можна долучитися разом із школярами до заходів, що організовують інші установи. Вітається поєднання обох форматів святкування. ​

Найенергійніші учасники зможуть потрапити до рейтингу Топ-10 найактивніших шкіл під час святкування Global Money Week в Україні.

Із програмою заходів Національного банку України для школярів, навчальними матеріалами заходів та ідеями святкування Global Money Week 2021, можна ознайомитися на тематичному мікросайті:

https://events.bank.gov.ua/gmw2021.

******************************************************************

Інформацію про результати проведених заходів (фотографії, відео, прес-релізи, малюнки тощо) щодо святкування Global Money Week 2021 потрібно надіслати до 2 квітня 2021 року, заповнивши відповідну форму звітності на сайті

https://events.bank.gov.ua/gmw2021

та на електронну адресу: Lkruhovec@ gmail.com (Криховець-Хом’як Л.Я.)

**************************************************************

У разі виникнення запитань звертатися до відповідальних осіб головного експерта Управління зв'язків з громадськістю та фінансової обізнаності Департаменту комунікацій Національного банку України Тригуб Олени olena.tryhub@bank.gov.ua (тема: «Global Money Week»), тел.: 067254468

та методиста відділу методики навчальних преметів та професійного розвитку педагогів Тернопільського ОКІППО Криховець-Хом’як Лілії

lkruhovec@ gmail.com тел.: 0673697610.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар